Bingöl'de Deprem Son Dakika 2021 / SON DAKİKA... Elazığ'da 5.6 Şiddetinde Deprem! Diyarbakır ... / Bingöl'de deprem (son depremler) bingöl'ün adaklı ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bingöl'de Deprem Son Dakika 2021 / SON DAKİKA... Elazığ'da 5.6 Şiddetinde Deprem! Diyarbakır ... / Bingöl'de deprem (son depremler) bingöl'ün adaklı ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Geçtiğimiz günlerde 5.8 şiddeti ile sarsılan bingöl'de bugün bir deprem daha meydana geldi. Kandilli 21.28'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.3 olarak kaydetti. Kandilli rasathanesi tarafından alınan son bilgilere göre, elazığ'da deprem meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi.

Bingöl'de 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad, bingöl karlıova'da saat 12.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Bingöl'de deprem (son depremler) bingöl'ün adaklı ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 28'de bingöl, kigi'de 5.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Depreme ilişkin açıklama yapan bingöl valisi kadir ekinci, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Son dakika... Bingöl'de korkutan deprem - Son Dakika Milliyet
Son dakika... Bingöl'de korkutan deprem - Son Dakika Milliyet from i2.milimaj.com
Naci görür'ün paylaşımı deprem daha çok korkuttu. Gelen son bilgiye göre afad bingöl'de deprem olduğunu duyurdu. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin geçtiği verilerine göre; Depremin derinliği, yaklaşık 7 kilometre olarak açıklandı. Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem oldu! Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka:

Haberler yaşam haberleri son daki̇ka:

Burada depremin büyüklüğü, şiddeti, nerede meydana geldiği ve derinliğine ilişkin bilgiler verilmektedir. Bingöl'de 3.2 büyüklüğünde deprem | 2021 son depremler. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin geçtiği verilerine göre; Afad, bingöl karlıova'da saat 12.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük. Depreme ilişkin açıklama yapan bingöl valisi kadir ekinci, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bingöl'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Son dönemlerde çeşitli illerde peş peşe depremlerin olması sonrasında türkiye'de meydana gelen son depremler. Şiddeti 4'ü aşan bir deprem de.

Bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son depremleri görmek için tıklayınız. Son dakika…bingöl'de deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu.

Son dakika! Bingöl'de 4.0 büyüklüğünde deprem haberi. Son ...
Son dakika! Bingöl'de 4.0 büyüklüğünde deprem haberi. Son ... from www.mygazete.com
İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem | son depremler. Şu an itibarıyla bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Depremin derinliği, yaklaşık 7 kilometre olarak açıklandı. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin geçtiği verilerine göre; Öte yandan kandilli rasathanesi ve deprem araştırma.

Haberler yaşam haberleri son daki̇ka:

Bingol yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. İlk deprem 4.5 şiddetinde yaşanırken girit adası açıklarında gerçekleşti ikinci deprem ise 3.2 şiddetinde yaşandı. Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Ayrıca saat 11:20'de gerçekleşen depremin yerin yaklaşık 7 km derinliğinde meydana geldiği açıklandı. Bingöl depremi kuzey anadolu fay hattı üzerinde saat 17.24 sıralarında gerçekleşti. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre 11.20'de 7.30 km derinlikte meydana gelen depremin büyüklüğü 4.0. Şiddeti 4'ü aşan bir deprem de. Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Koeri̇ son depremler açıklamasında sarsıntıyı az hisseden vatandaşların bingöl'de deprem mi oldu? sorusunu cevapladı ve depremin yerin 5.0 km derinliğinde ve 5.9 şiddetinde gerçekleştiğini duyurdu. Öte yandan kandilli rasathanesi ve deprem araştırma. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Bingölün karlıova ilçesinde saat 17:24te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8e revize etti. Kandilli 21.28'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.3 olarak kaydetti. Kandilli rasathanesi ise yaptığı açıklamada, depremin merkez üssünü muş'un varto ilçesi olarak açıkladı.

SON DAKİKA: Bingöl'de 5,2 büyüklüğünde deprem - Özgür ...
SON DAKİKA: Bingöl'de 5,2 büyüklüğünde deprem - Özgür ... from www.ozgurgazetekibris.com
Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Afad ise depremi 5.7 olarak duyurdu. Bingöl'de deprem | son depremler. Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem | son depremler. Şu an itibarıyla bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Bingöl'de 3.2 büyüklüğünde deprem | 2021 son depremler. 28'de bingöl, kigi'de 5.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise yaptığı açıklamada, depremin merkez üssünü muş'un varto ilçesi olarak açıkladı.

Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle.

Afad'dan yapılan son dakika açıklamasında; Bingöl'deki deprem elazığ, tunceli, muş gibi çevre illerden de hissedildi. Bingöl depremi kuzey anadolu fay hattı üzerinde saat 17.24 sıralarında gerçekleşti. İlk deprem 4.5 şiddetinde yaşanırken girit adası açıklarında gerçekleşti ikinci deprem ise 3.2 şiddetinde yaşandı. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Haberler yaşam haberleri son daki̇ka: Merkez üssü bingöl merkez olan saat 11.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Bingölün karlıova ilçesinde saat 17:24te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Naci görür'ün paylaşımı deprem daha çok korkuttu.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama